Over ons

Over ons

We bestaan uit een klein hecht team van momenteel 9 professionals. Het merendeel werkt in de uitvoering, binnen werken de calculator-werkvoorbereider, secretariaat-administratie en marketing-HRM.

We vinden het belangrijk dat we alle kennis en kunde die we nodig hebben om elk project tot een succes te maken, zelf in huis hebben. Het uitvoeren van de Aqua-Flora® projecten doen wij dan ook volledig zelf. Wanneer het een erg grote klus betreft, of er bijvoorbeeld sprake is van grote tijdsdruk, dan wil het weleens voorkomen dat we iemand inhuren om ons team tijdelijk te versterken. Dit betreft dan een van onze ‘vaste ZZP-ers’ en gebeurt altijd onder begeleiding van een van onze jongens. Ervaring leert ons dat deze jongens net zo’n passie hebben voor het vak én onze Aqua-Flora® producten als wijzelf.

Dit doen wij trouwens al sinds 1995.

Ons doel

Duurzaamheid is een veel besproken thema bij ons. Logisch, want we willen allemaal dat ons handelen nú, geen gevaar vormt voor de toekomstige generaties.

Building with nature, daar ligt wat ons betreft de toekomst. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij streven ernaar om in onze bedrijfsvoering, productontwikkeling en uitvoering zo duurzaam mogelijk te zijn. D.w.z. milieuvriendelijk, sociaal verantwoord (SROI) en economisch efficiënt.

Met onze Aqua-Flora® producten voorzien we op die manier in de steeds groeiende vraag naar eco-civiele toepassingen. Deze producten hebben een lange levensduur, behoeven nagenoeg geen onderhoud én bevorderen de waterkwaliteit en biodiversiteit.

Meedenken

Onze kracht ligt bij het ontwikkelen van totaaloplossingen. Het innoveren, het brainstormen vooraf, het ontwerpen, het bouwen, het in situ aanpassen wanneer noodzakelijk en de eventuele nazorg. Snel schakelen, flexibel en service gericht.

We maken deel uit van diverse consortiums, waar we onze kennis delen met bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en onderzoeksinstituten. Een ontzettend belangrijk ongoing proces waaruit de creatiefste ideeën geboren worden.

Dat zijn wij.

Downloads

Download hier alle productspecificaties, brochures etc.